Ko sva si z možem opremljala kuhinjo, sva veliko časa porabila tudi za izbiro kuhalne posode.
Najprej sva seveda pobrskala po internetu (tako kot večina od nas). Naletela sva na veliko število raznovrstnih ponudb. Ko sva vse skupaj prebrskala, sva se odločila za nakup posode, ki ponuja ponuja vse tisto, kar nama je pri posodi res pomemno.
Tako je padla odločitev, da bo to keramična posoda.
5 razlogov zakaj sva se odločila prav za keramično posodo:
– Ker omogoča zdravo kuhanje (brez maščob);
– Ker se ponaša z visoko kvaliteto;
– Ker se njena površina hitro segreva in dolgo ohranja toploto
– Ker je enostavna za čiščenje, lahko jo damo tudi v pomivalni stroj;
– Ker je primerna za vsa kuhališča (plin, indukcija, steklo-keramično, električno).
Ja, res je, da ni vseeno, kaj pojemo. Naše zdravje je v veliko meri odvisno prav od hrane, oziroma od načina, kako pripravljamo hrano. Že zdavnaj so minili časi, ko smo na veliko uporabljali (največkrat pri pripravi mesa) svinjsko mast. Svinjsko mast so zamenjale zdrave maščobe, še bolj pametno pa je, da pripravljamo hrano v taki posodi, ko maščob skoraj ne rabimo.
Prav takšna pa je keramična posoda. Mi smo z njo res zadovoljni, saj se je okus in kvaliteta jedi močno izboljšala.
Če kaj podobnega iščete tudi vi, si jo lahko pogledate TUKAJ!
Pazite na svoje zdravje, saj to lahko storite le vi sami!
Dodaj odgovor